Fabrika mineralne vode “Duboka” puštena u rad

Bez autora
Sep 14 2011

Ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije Oliver Dulić pustio je danas u rad fabriku mineralne vode “Duboka” u selu Neresnica, kod Kučeva, koja je u vlasništvu “Lat grupe” iz Beograda. Reč je o nekadašnjoj fabrici “Duboka”, vlasništvo koncerna “Bambi Banat”, koja nije radila četiri godine, a novi vlasnici uložili su milion evra, zadržali radnu snagu i imaju u planu da se bave izvozom vode. Obećana je pomoć Vlade Srbije, jer je reč o nerazvijenom području, a ovakve investicije omogućavaju zapošljavanje radnika i stvaraju uslove da se na ovom području izgradi infrastruktura. Ministar Dulić je danas označio i početak radova na trafo-stanici u Neresnici, čija je vrednost 15 miliona evra, a koja će obezbediti struju za ovu industrijsku zonu, zbog čijeg nedostatka investitori nisu obilazili ovo područje.

Fabrika mineralne vode “Duboka” puštena u radMinistar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije Oliver Dulić pustio je danas u rad fabriku mineralne vode “Duboka” u selu Neresnica, kod Kučeva, koja je u vlasništvu “Lat grupe” iz Beograda.

Reč je o nekadašnjoj fabrici “Duboka”, vlasništvo koncerna “Bambi Banat”, koja nije radila četiri godine, a novi vlasnici uložili su milion evra, zadržali radnu snagu i imaju u planu da se bave izvozom vode.

Obećana je pomoć Vlade Srbije, jer je reč o nerazvijenom području, a ovakve investicije omogućavaju zapošljavanje radnika i stvaraju uslove da se na ovom području izgradi infrastruktura.

Ministar Dulić je danas označio i početak radova na trafo-stanici u Neresnici, čija je vrednost 15 miliona evra, a koja će obezbediti struju za ovu industrijsku zonu, zbog čijeg nedostatka investitori nisu obilazili ovo područje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik